Благоевград
моб.: +359 888 495 202 - Управител
моб.: +359 888 420 449 - Рецепция
E-mail: spabachinovo@swu.bg

Видове масажи

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ - Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Стимулира имунната система и освобождава тялото от умората, оптимизира кръвообращението и намалява напрежението в мускулите. След този масаж тялото се чувства свежо и тонизирано поради засилването на кръвообращението и изхвърлянето на токсините. Класическият масаж е чудесен метод за подобряване дейността на нервната система.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ - Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се напрежение и подпомага възстановителните сили на организма. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата.

СПОРТЕН МАСАЖ - Спортно-възстановителен масаж за стимулиране обмяната на веществата и възстановяване на мускулите след физическо натоварване.

МАСАЖ С МЕД - Лечебната сила на меда е известна още от древността. Меденият масаж влияе силно тонизиращо и имуно-укрепващо. Той възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при: артрози; белодробни заболявания; чернодробни болести; главоболие; безсъние; депресии; хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и бременност и др.

МАСАЖ СЪС ЗЕХТИН - Зехтиновият масаж е много полезен и здравословен за хора със суха и проблемна кожа. Екстракта извлечен от маслините, заздравява и подхранва в дълбочина кожата, прави я копринено мека и еластична, а активните съставки съдържащи се в зехтина подържат кожата здрава, свежа и тонизирана.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ - Прилага се с цел профилактика и освобождаване на натрупаното напрежение. Представлява комбинация от механични въздействия върху кожата и подлежащите тъкани. Осъществява се чрез специални похвати и се прилага при различни травматични и вътрешни заболявания, при заболявания на опорно-двигателния апарат, ставите и много други. Могат да бъдат използвани и вендузи, ако това е необходимо.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ с гел „МЕД и МЛЯКО“ - Това е луксозен цялостен масаж на тялото с масажен гел с мед и мляко и ароматно билково масло. Подмладяващ и обновяващ ритуал с деликатен заглаждащ кожата ефект.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ – с „РОЗИ и МЕД“ - Това е луксозен цялостен масаж на тялото с масажен гел с мед и роза и ароматно билково масло. Хидратиращ и подхранващ ефект, успокояващо и оздравително.

ВЕНДУЗЕН МАСАЖ - Вакуумът предизвиква прилив на кръв и лимфа от дълбоко разположените тъкани към кожата. Усилва се обмяната на веществата и така нареченото "кожно дишане". Кожата става еластична, а съпротивителните ни сили се повишават.

АРОМА МАСАЖ - с индонезийско масло, примесено с есенция от грозде, илинг иланг, роза и жасмин. Препоръчва се за снемане на стреса, за релаксиране на мускулатурата и за повдигане на духа.

БАМБУКОВ МАСАЖ - Бамбуковият SPA масаж има силно изразено био-стимулиращо въздействие и комбинира лимфо-дренажна техника с елементи на рефлексология. Идеален както за жени (при целулитни зони), така и при мъже и спортисти, заради стимулиращият ефект на нервно-мускулните групи.

ХАВАЙСКИ ЛОМИ ЛОМИ МАСАЖ - Хавайският масаж Ломи-Ломи се гради върху философия, в основата на която стоят три основни принципа — докосване, любов и внимание. Този масаж е един от най - ефективните начини за борба с емоционалния или физическия стрес. Умелото прилагане на уникални масажни похвати, както и позитивната енергия и пълно внимание на терапевта, премахва емоционалните и физически блокажи. Именно за това той се оказва един най-важните холистични методи на лечение.

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ СЪС СВЕЩ - Candle treatment - Уникална спа процедура-прави се с ароматна свещ от топли благоуханни етерични масла за пълна релаксация на духа и тялото и едно незабравимо удоволствие.

ТРАДИЦИОНЕН ТАЙЛАНДСКИ - Тай масажа включва елементи от акупресура чрез ритмични движения, стимулация на енергийните меридиани, както и елементи от упражнения по йога. Чрез тази терапия се подобрява подвижността на тялото и физиологичните системи. Постига се по-добър баланс на жизнената енергия и стимулиране на имунната система.

БЪЛГАРСКИ МАСАЖ - Силов или релаксиращ масаж на цялото тяло, изпълнен с натурално розово масло и последван от вана-джакузи с розови листа и ароматно розово масло.

AROMA LUX MASSAGE - Погалете сетивата си и подмладете тялото си с луксозен цялостен масаж на тялото с ароматни масла, които имат релаксиращо и енергизиращо детоксикиращо действие. Тази богата комбинация от етерични масла има силно ревитализиращо действие върху целия човешки организъм.