Благоевград
моб.: +359 888 420 449 - Рецепция
E-mail: spabachinovo@swu.bg

Масаж на 4-ри ръце

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ - Релаксиращия масаж въздейства успокояващо, премахва насъбралото се напрежение и подпомага възстановителните сили на организма. Възвръща жизнеността на организма и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние. Леките и плавни движения, характерни за релаксиращия масаж са истинска наслада за сетивата.

ОПИЯНЯВАЩА ТЕРАПИЯ „IN VINO VERITAS“ - „Във виното е истината” или „във виното е ключът към младостта и здравето”. Живителните сокове на гроздето притежават уникални качества, които забавят стареенето на кожата и даряват наслада на духа. Гроздето е богато на глюкоза, фруктоза, витамини С, А, Р и В, микроелементи и аминокиселини. Голямото количество полифеноли, свързват свободните радикали и предпазват кожата от стареене и спомагат за неутрализиране на неблагоприятните заобикалящи фактори.

ПАША - Ритуала Паша масаж се извършва в Турска баня. Тялото бива напарено в съчетание с ароматерапия с ароматни масла. Следва пилинг с кесе като се премахва 100% от всички мъртви клетки. След това тялото се покрива с ароматна пяна под релаксиращото и тонизиращо въздействие на музика, масажа се допълва от едновременното третиране на мускулите в синхрон от двама терапевти.

РИТУАЛ "ПЕРЛАТА НА БОСФОРА" - Този ритуал започва с екзотичен пилинг на тяло с ароматно турско кафе, изпълнен в турската баня от двама терапевти, работещи в синхрон. Следва масаж на 4 ръце със специален козметичен шоколад /суха и дехидратирана кожа/. Удоволствието от синхронния точков масаж на ходилата, преминаващ в лимфен дренаж на целите крака, хармонизира с лечебния масаж на гърба и главата. Процедурата завършва с ритуално измиване с пяна на 4 ръце.